NYHEDER 2017

 

 

Uge 52

 

2017 var et fantastisk år med et væld af spændende opgaver.

Det er med store forventninger til 2018, at vi ønsker alle et GODT NYTÅR! 

 

 

 

Illustrationer: Boliger i Nye, Behandlingspsykiatrien i Viborg, Oplevelsescenter Naturkraft, Lejligheder på Katrinebjerg samt fællesfoto af vores team.

 

 

Uge 49

 

Vi ønsker alle vores kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og takker for et fantastisk år.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2018. 

 

 

Foto: Medarbejdere hos H&E

 

 

Uge 48

 

Der har været første spadestik på Naturkraft, der bliver placeret i naturen ved Ringkøbing. Vi er i fuld gang med projekteringen på oplevelsescentret, hvor man fra 2020 kan udforske naturens kræfter. Læs mere her. 

 

 

Illustration: Thøgersen & Stouby. Foto: Første spadestik

 

 

Uge 47

 

På Katrinebjergvej i Aarhus har vi 12 nye penthouselejligheder under opførelse. Vi har alle været forbi og se den første lejlighed samt nyde den fantastiske udsigt. Boligerne står indflytningsklar primo 2018. Se mere her

 

 

Foto: Studietur til Katrinebjerg i Aarhus.

 

 

H&E har sammen med Thøgersen & Stouby været på inspirationstur til væksthusene i Botanisk Have Aarhus, hvor vi blev vist rundt af Tom Danielsen. Han delte ud af sin store viden om stedet. Konstruktionen af det nye væksthus har vores særlige interesse i forbindelse med projekteringen af Naturkraft, som får en lignende opbygning af klimaskærmen.  

 

 

Foto: Studietur til Væksthusene, Botanisk Have Aarhus.

 

 

Uge 46

 

På Katrinebjerg i Aarhus er 12 nye penthouselejligheder ved at tage form. Boligerne kan åbnes op via glasfoldedøre. Altanerne bliver hermed en udendørs forlængelse af boligen. Du kan se og læse mere her

 

 

Visualisering: Tagterrasse med udsigt over Aarhus. 

 

 

Uge 45 

 

Den Korte Radioavis fik overrakt kulturprisen, Den Gyldne Grundtvig, med Hune & Elkjær som hovedsponsor. Det blev en festlig aften, hvor prismodtagerene Rasmus Bruun og Frederik Cilius Jørgensen var klar med skarpe kommentarer. Et stort tillykke herfra!

 

 

Fotos: Øverst: Rasmus Bruun og Frederik Cilius Jørgensen. Nederst: H&E til prisoverrækkelse.

 

 

Uge 44

 

Vi er igen i år hovedsponsor på kulturprisen Den Gyldne Grundtvig, der uddeles på Odder Højskole som anerkendelse for en særlig indsats for højskoletanken. Prisen går i år til Rasmus Bruun og Frederik Cilius Jørgensen i rollerne som hhv. nyhedsredaktør og korrespodent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm i Den Korte Radioavis på Radio24syv. De hædres for deres originale og begavede brug af satire og komik, hvorigennem de skaber kompromisløs nyhedsdækning. Prisen uddeles den 6. november kl. 17.30. Vi ønsker de to prismodtagere et stort tillykke. 

 

 

 

Plakat fra Odder Højskole

 

Læs mere på Odder Højskoles hjemmeside: Program for prisuddeling samt mere om prismodtagerene.

I øvrigt dækker flere medier nyheden, her er artiklen fra Horsens Folkeblad.

 

 

Uge 43

 

Der har været aflevering på MarselisborgCentret, hvor vi har udført ombygning, indretning og farvesætning af lokalerne i bygning 6 og 7 for IKH, Region Midtjylland. 

 

Se flere fotos her.

 

 

Foto: MarselisborgCentret Bygning 7, stuen.

 

 

Uge 42

 

Den smukke gamle ejendom Klampenborggaard på Dyrehavevej gennemgår netop nu en gennemgribende facaderenovering, hvor vinduesudskiftningen er godt i gang. Læs mere her. 

 

 

Foto: Facaderenovering af Klampenborggaard

 

 

Uge 41

 

Byggeriet i Nye er godt i gang. På Nye.dk kan du følge med i, hvordan den nye by bliver skabt. De første boliger vil stå klar til indflytning i sommeren 2018. Du kan få informationer om vores bidrag på referencesiden.  

 

 

Illustration: Boliger i Nye

 

 

Uge 40

 

Vi fejrede Niels' 50 år med en festlig reception. Tegnestuen var fyldt med dejlige mennesker, jazz, lækker mad og vin. Tak til alle jer, der kom forbi og tak til jer, der bidrog på anden vis til den særlige dag. 

 

 

Fotos: Reception på tegnestuen 

 

Vi glæder os til torsdag. Niels bliver 50, og vi byder kunder, bygherrer, forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og venner af huset indenfor til et glas og lidt lækkert. 

 

 

Uge 39

 

Der har nu været licitation på vores projekt i Vendersgade (København K), og byggetilladelsen er i hus. Ejendommen fra 1879 renoveres for en privat bygherre. Læs mere her.

 

 

Foto: Vendersgade, facade mod gaden

 

  

Uge 38

 

Vi er nu godt i gang med de indledende projekteringsopgaver på NATURKRAFT, 'udforsk naturens kræfter'. Projektet udføres i samarbejde med designledende arkitekter Thøgersen & Stouby. NaturKraft, er et vidensskabende oplevelsescenter, der bliver placeret i naturen ved Ringkøbing som en stor ringvold på ca. 30.000 m2 med en integreret hovedbygning på ca. 3500 m2


Se mere på naturkraft.dk eller vores referenceside

 

 

Illustration: Thøgersen og Stouby

 

 

Uge 37

 

Vi styrker arkitektholdet og byder velkommen til cand.arch. Ann-Britt Burgwald Nielsen og B.Arch Anne Staun Christiansen. Ann-Britt har tidligere været ansat som studentermedhjælper. Et varmt velkommen til begge! 

I denne uge har vi desuden haft Caroline Amalie Hvitved Dall som 9. klassespraktikant fra Forældreskolen. Hun har fået en introduktion til arkitektfaget gennem skitseringsopgaver og byggepladsbesøg. Det er med god energi, at hun er gået til opgaverne, og det har været en fornøjelse at inddrage hende i dagens gang på tegnestuen. 

 

 

 

 

Foto: Ann-Britt, Caroline Amalie og Anne

 

 

Forto: Anne Sofie, Caroline Amalie og Ida

 

 

Uge 36

 

 

 

 

 

Uge 35  

 

Regionspsykiatrien Viborg indviede torsdag den 21. august den nye tilbygning, Tårnet. Tilbygningen er indrettet med mulighed for fællesaktiviteter for personale og patienter. Hovedbygningen er renoveret og rummer nu 14 nye sengestuer i stueetagen og 4 lavintensive sengestuer med fællesrum i underetagen.

Regionsrådets 1. næstformand Anders Kühnau indviede de nye faciliteter og ledende overlæge Kirsten Gøtzche-Larsen bidrog med en flot tale. Vi ønsker brugerne god fornøjelse med de nye facil


Indformation og billeder fra byggeprocessen finder du via dette link. 

Du kan læse om indvielsen af sengeafsnittet på Region Midtjyllands hjemmeside ved at klikke her