ARKITEKTUR 

 

 

 

Kompetencer: 

Vores faglige specialkompetencer er rådgivning for nybygning, ombygning og renovering af:

 

-Boligbyggeri

-Byggeri for oplevelse, læring og undervisning

-Byggeri for sundhedssektoren

 

H&E har opbygget kompetencer i boligbyggeri for institionelle investorer samt kommuner og regioner. Herunder nybyggeri af tagboliger samt renovering af samlede boligbebyggelser. Dette med særligt fokus på bæredygtighed.

 

H&E har erfaring med udvikling og opførelse af oplevelses-, lærings- og undervisningsbyggerier.


Vi har desuden indgående kompetencer i udarbejdelse af byggerier til sundhedssektoren med særligt fokus på byggeri for psykiatrien.


For at dokumenterer bæredygtige tiltag er H&E certificeret af Miljømærkning Danmark til at udføre Svanemærkede bolig- og undervisningsbyggerier.
 
   

Arkitektoniske værdier:

Mod, funktionalitet og realisme er de tre overordnede værdier, der kendetegner os, vores samarbejde og slutresultat.  

 

Vi udviser dagligt mod. Mod på nye udfordrende projekter, men også mod til at sige tingene som de er - helt fra starten. Vi har ligeledes mod på at forfølge innovative og kreative løsninger. 

 

For at opnå det bedste resultat for alle involverede, engagerer vi os særligt med forståelse af diverse roller i bygningen, det vil sige beboeren, medarbejderen, brugeren og andre. På den måde kommer vi  frem til den helt rette funktionalitet. 

 

Det betyder meget i vores hverdag og arbejde at være nede på jorden og være realistiske, når vi afstemmer forventninger med samarbejdspartnere. 

  

Farver:

Vi integrerer farver i bygningens form og udtryk. Farverne bruges som et værktøj til at skabe den ønskede atmosfære i bygningen.